UFC wil rematch tussen Amanda Nunes en Cris Cyborg Nieuws
Nieuws

UFC wil rematch tussen Amanda Nunes en Cris Cyborg

UFC wil rematch tussen Amanda Nunes en Cris Cyborg
UFC wil rematch tussen Amanda Nunes en Cris Cyborg

Amanda Nunes verdedigde zaterdagnacht met succes haar UFC bantamgewicht titel.

Met het knock-out trappen van voormalige kampioen Holly Holm vestigde Nunes zichzelf als de beste vrouwelijk MMA-vechter aller tijden. Nunes heeft haar winst record nu uitgebreid naar negen en heeft vechters als Cris Cyborg, Ronda Rousey, Valentina Shevchenko, Miesha Tate enz verslagen. Met alles gezegd en gedaan is er niet veel concurrentie over voor Nunes.

"Ik dacht dat Amanda er ongelooflijk uitzag," zei White in een interview met Brett Okamoto van ESPN. "Als ik het heb over haar de beste ooit, gaat het niet alleen om met wie je hebt gevochten en wie je hebt verslagen, maar ook hoe je ze hebt verslagen. Als je kijkt naar hoe ze tegen Holly presteerde, kun je dat nu niet ontkennen. Als je ooit in ontkenning was, is dat nu voorbij. "

Grote kampioen

Volgens UFC-president Dana White is de organisatie geïnteresseerd in het boeken van een rematch tussen Nunes en Cyborg. Vorig jaar eindigde Nunes bij UFC 232 de 13-jaar durende winst reeks van Cyborg om de eerste vrouw te worden die tegelijkertijd UFC-titels in twee verschillende gewichtsklassen had.

ZIE OOK >> Amanda Nunes verpletterd Holly Holm

"Nunes wil de rematch met Cyborg. We zullen zien of Cyborg daar klaar voor is en of ze dat wil doen. Zo niet, dan is er iemand anders, er is altijd iemand anders, "zei White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws