UFC wil andere tegenstander voor januari gevecht Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC wil andere tegenstander voor januari gevecht Conor McGregor

UFC wil andere tegenstander voor januari gevecht Conor McGregor
UFC wil andere tegenstander voor januari gevecht Conor McGregor

De UFC heeft een andere tegenstander in gedachte voor het januari gevecht van Conor McGregor. Dustin Poirier zou vervangen kunnen worden.

Alhoewel een gevecht in januari voor Conor McGregor nog niet in kannen en kruiken is, denkt de UFC er over na Dustin Poirier te vervangen door Justin Gaethje. Nadat McGregor en Poirier eerder een liefdadigheidsgevecht overeen kwamen stak de UFC daar een stokje voor.

Dana White de president van de UFC bood McGregor en Poirier aan om binnen zijn organisatie een gevecht aan te gaan. Echter claimt Poirier recentelijk dat hij nog geen contract heeft ontvangen. "De UFC heeft gezegd dat het bereid zou zijn om Poirier te vervangen door Gaethje of zelfs een andere vechter, zeggen bronnen tegen ESPN reporter Ariel Helwani.

Het gaat om geld

Dit kan betekenen dat het oponthoud in het toezend van het contract is ontstaan. Of McGregor het ziet zitten tegen Gaethje te vechten laat zich bezien. Gaethje verloor in oktober van UFC-lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov in een strijd om de titel.

Het maakt niet uit tegen wie Conor McGregor vecht, of het nu de rematch is tegen Poirier of het opnemen tegen Gaethje, het wordt een enorm gevecht. De grote gemene deler zal het geld zijn wat er te verdienen valt met het gevecht. Hoe dan ook, het lijkt erop dat McGregor op 23 januari volledig klaar is om te vechten, of het nu Poirier of Gaethje is die tegenover hem staat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws