UFC-vechters in actie tijdens groot MMA-event Antwerpen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechters in actie tijdens groot MMA-event Antwerpen

UFC-vechters in actie tijdens groot MMA-event Antwerpen

Op 3 april vindt in de Forest National-Vorst Nationaal Arena in Brussel, België, ARES 2 plaats.

Na een enorm succesvol debuutevenement in Dakar, Senegal in december, doet ARES Fighting Championship met zijn verwachte tweedejaars evenement België aan. Het main is event tussen Nordine Taleb in Frankrijk (15-7) en Maarten Wouters (11-7) uit België en met een co-main event tussen John Moraga (19-7) uit de VS en Hector Sandoval uit Mexico (15-4).

Taleb tekende bij ARES na een UFC-run van twaalf gevechten waarbij hij overwinningen scoorde op vechters als Erick Silva, Danny Roberts en Oliver Enkamp. Nu klaar om aan het volgende hoofdstuk van zijn carrière te beginnen, gaat de 38-jarige het territorium van de vijand binnen en ontmoet hij de extreem gevaarlijke Maarten Wouters.

UFC Veteranen

Wouters, geboren en getogen in België, heeft de grootste kans van zijn carrière in deze wedstrijd. Eigenaar van een 90% winst en met negen finishes in de eerste ronde, maakte de 31-jarige kans om in zijn thuisland het hoofd te bieden aan Taleb. In het co-main event zullen UFC-veteranen John Moraga (19-7) en Hector Sandoval (15-4) tegenover elkaar staan in de vlieggewichtdivisie.

Voormalig UFC-titel uitdager, de 35-jarige Moraga is een van ’s werelds meest ervaren vlieggewichten en heeft de kooi gedeeld met Demetrious Johnson & Joseph Benavidez en scoorde overwinningen op Wilson Reis, Dustin Ortiz en Justin Scoggins tijdens een succesvolle veertien-vechtrun bij de UFC.

Statement

Sandoval zelf genoot van een 2-2 record in de UFC tussen 2016 en 2017. Onlangs scoorde de 33-jarige Team Alpha Male-vechter een overwinning in het co-main event van Combate Americas 37 en nu wil hij een statement maken in zijn nieuwe thuisbasis ARES Fighting Championship.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page