Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-veteraan Tito Ortiz tekent bij Combate Americas

UFC-veteraan Tito Ortiz tekent bij Combate Americas

Een verrassende wending in de carrière van UFC en Bellator veteraan Tito Ortiz.

Net toen we dachten dat er een derde gevecht met Chuck Liddell aan zat te komen, gaat Tito Ortiz en andere weg in uit en tekent een ander contract. Ortiz heeft een multi-fight deal getekend met Combate Americas op Combate 35: Reinas op vrijdagavond. Er is nog geen tegenstander of debuutdatum vastgesteld, maar zijn promotionele debuut zal naar verwachting in de herfst zijn.

LEES OOK >> Tito Ortiz slaat Chuck Liddell Knockout

Met zijn 44 jaar is Ortiz niet meer de jongste, maar kiest voor de vijfde MMA organisatie in zijn carrière zo vocht hij 27 bij de UFC-gevechten, vier bij Bellator, een in West Coast NHB Championships, en een in Golden Boy MMA. Tijdens het debuut van Golden Boy MMA in 2018 sloeg hij Liddell knock-out in de eerste ronde van hun gevecht.

Bellator

Bij Bellator won Ortiz onder meer van Stephan Bonnar en voormalig Bellator-kampioen middengewicht, Alexander Shlemenko, en Chael Sonnen. Wel verloor hij daar tegen de toenmalige kampioen, Liam McGeary. Hoeveel gevechten Ortiz zal doen bij de Latijns Amerikaanse organisatie is nog niet bekend gemaakt.

Na zijn laatste overwinning werd Ortiz in de kooi naar de kant verwezen. Hij vierde zijn overwinning op eigen wijze door scheppende bewegingen te maken. Dit viel niet in goede aarde en was onderhevig aan flink wat commentaar

Bekijk ook

UFC Nieuws: Rafael dos Anjos verslaat Kevin Lee (video)

Voormalig UFC lichtgewicht kampioen Rafael dos Anjos verzekerde zaterdagnacht zijn eerste overwinning sinds 2017.

MMA-vechter Sage Northcutt: Zware operatie na brute knockout

Het zat Sage Northcutt niet mee in zijn eerste wedstrijd sinds het verlaten van de UFC. 

ONE FC: Sage Northcutt knockout door Cosmo Alexandre

Hij kwam over van de UFC om zijn carrière voort te zetten bij ONE Championship, Sage Northcutt.

REGIO NIEUWS UITGELICHT