Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-veteraan Tito Ortiz tekent bij Combate Americas

UFC-veteraan Tito Ortiz tekent bij Combate Americas

Een verrassende wending in de carrière van UFC en Bellator veteraan Tito Ortiz.

Net toen we dachten dat er een derde gevecht met Chuck Liddell aan zat te komen, gaat Tito Ortiz en andere weg in uit en tekent een ander contract. Ortiz heeft een multi-fight deal getekend met Combate Americas op Combate 35: Reinas op vrijdagavond. Er is nog geen tegenstander of debuutdatum vastgesteld, maar zijn promotionele debuut zal naar verwachting in de herfst zijn.

LEES OOK >> Tito Ortiz slaat Chuck Liddell Knockout

Met zijn 44 jaar is Ortiz niet meer de jongste, maar kiest voor de vijfde MMA organisatie in zijn carrière zo vocht hij 27 bij de UFC-gevechten, vier bij Bellator, een in West Coast NHB Championships, en een in Golden Boy MMA. Tijdens het debuut van Golden Boy MMA in 2018 sloeg hij Liddell knock-out in de eerste ronde van hun gevecht.

Bellator

Bij Bellator won Ortiz onder meer van Stephan Bonnar en voormalig Bellator-kampioen middengewicht, Alexander Shlemenko, en Chael Sonnen. Wel verloor hij daar tegen de toenmalige kampioen, Liam McGeary. Hoeveel gevechten Ortiz zal doen bij de Latijns Amerikaanse organisatie is nog niet bekend gemaakt.

Na zijn laatste overwinning werd Ortiz in de kooi naar de kant verwezen. Hij vierde zijn overwinning op eigen wijze door scheppende bewegingen te maken. Dit viel niet in goede aarde en was onderhevig aan flink wat commentaar

Bekijk ook

Vechter uit beruchte MMA-organisatie breekt rug

De organisatie staat onder auspicien van President Ramzan Kadyrov

VIDEO: UFC-ster Conor McGregor ramt kaak aanvaller scheef

Hoewel het al weer een tijd geleden is

SMOESJES: UFC-vechter Colby Covington bijna vergiftigd?

Colby Covington vocht het grootste gevecht