UFC Veteraan Silva denkt nog lang niet aan stoppen Nieuws
Nieuws

UFC Veteraan Silva denkt nog lang niet aan stoppen

UFC Veteraan Silva denkt nog lang niet aan stoppen
UFC Veteraan Silva denkt nog lang niet aan stoppen

Anderson Silva zal zaterdag vechten tegen Jared Cannonier in het co-main event van UFC 237.

Hoewel de 44-jarige heeft slechts één overwinning in zijn laatste zeven gevechten, de voormalig kampioen is niet dicht bij pensioen volgens zijn manager.

"Absoluut niet nog lang geen pensioen. Hij heeft nog steeds genoeg in huis. Hij heeft een zeer hoog IQ en weet goed te trainen. Leeftijd is slechts een getal. Hij heeft nooit drugs gebruikt en nooit gedronken. Hij is gezond. Ik denk dat hij in zijn beste vorm is.," vertelde Jorge Guimaraes manager van Silva. "

Nieuw contract

Het lijkt erop dat Silva wil blijven vechten, omdat hij momenteel in onderhandeling is om zijn contract met de UFC te hernieuwen.

"Oh, de deal zal absoluut worden vernieuwd," zei Guimaraes. "Daar hebben we het al over gehad, en UFC-president Dana White is er in geïnteresseerd. Kijk maar eens wat de hausse die hij daardoor in Brazilië veroorzaakte. De UFC is geïnteresseerd. Goede dingen komen eraan. " sluit Guimaraes af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws