Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Veteraan Silva denkt nog lang niet aan stoppen

UFC Veteraan Silva denkt nog lang niet aan stoppen

UFC Veteraan Silva denkt nog lang niet aan stoppen
Youtube

Anderson Silva zal zaterdag vechten tegen Jared Cannonier in het co-main event van UFC 237.

Hoewel de 44-jarige heeft slechts één overwinning in zijn laatste zeven gevechten, de voormalig kampioen is niet dicht bij pensioen volgens zijn manager.

“Absoluut niet nog lang geen pensioen. Hij heeft nog steeds genoeg in huis. Hij heeft een zeer hoog IQ en weet goed te trainen. Leeftijd is slechts een getal. Hij heeft nooit drugs gebruikt en nooit gedronken. Hij is gezond. Ik denk dat hij in zijn beste vorm is.,” vertelde Jorge Guimaraes manager van Silva. “

Nieuw contract

Het lijkt erop dat Silva wil blijven vechten, omdat hij momenteel in onderhandeling is om zijn contract met de UFC te hernieuwen.

“Oh, de deal zal absoluut worden vernieuwd,” zei Guimaraes. “Daar hebben we het al over gehad, en UFC-president Dana White is er in geïnteresseerd. Kijk maar eens wat de hausse die hij daardoor in Brazilië veroorzaakte. De UFC is geïnteresseerd. Goede dingen komen eraan. ” sluit Guimaraes af.

Bekijk ook

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.