UFC-veteraan keert na 6 jaar gevangenisstraf terug om te vechten Nieuws
Nieuws

UFC-veteraan keert na 6 jaar gevangenisstraf terug om te vechten

UFC-veteraan keert na 6 jaar gevangenisstraf terug om te vechten

Paul Kelly kreeg in 2013 een gevangenisstraf van 13 jaar opgelegd, zijn straf zit er op en nu wil hij weer vechten.

Kelly werd destijds aangemerkt als hoofd van een criminele organisatie die heroïne, cocaïne en cannabis verhandelde. Voor zijn tijd in de UFC had de vechter een record opgebouwd van 6-0. Hij werd ontslagen door de UFC door een verlies tegen Donald Cerrone en verliet de organisatie met een 5-4 record.

In plaats van opvallend succes, verzegelde Kelly zijn claim op roem buiten de kooi, als het vermeende hoofd van een bende drugsdealers. Toen de rechter in 2013 de straf uitsprak zei deze: "Naar mijn oordeel besloot je om drugsdealer te worden toen je contract met UFC werd beëindigd."

Van de cel in de kooi

Ook meende de rechter dat Kelly gewend was aan het grote geld en met het wegvallen van een UFC contract viel dat ook weg. "Je genoot duidelijk van het rijke leven en zag verkopen heroïne als een gemakkelijke manier om geld te verdienen. " Kelly voltooide zijn gevangenisstraf in mei 2019, nadat hij in 2018 een cateringbedrijf en restaurant begon met de naam Healthy Box.

Toch kruipt het vechtbloed waar het niet gaan kan en tekende Kelly met Probellum MMA, een organisatie geleid door MTK management. Op 7 maart zal in Liverpool Kelly terugkeren naar het MMA. Een tegenstander is nog niet aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws