UFC Vegas 42 Voorspelling: Holloway vs. Rodriguez MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Vegas 42 Voorspelling: Holloway vs. Rodriguez

UFC Vegas 42 Voorspelling: Holloway vs. Rodriguez

Max Holloway vecht aankomende nacht om zijn nummer 1 plek vast te houden. Tegenstander Yair Rodriguez zal er echter alles aan doen Holloway te verslaan. Maar hoe zal deze wedstrijd verlopen.

De UFC vedergewicht divisie is heet met vechters als Rodriguez in de wachtrij, maar op de een of andere manier merkt hij dat hij één overwinning verwijderd is van alle andere kanshebbers. Dat zegt iets over hoe getalenteerd Rodriguez is en hoe memorabel zijn hoogtepunten zijn geweest.

Unieke vechter

Rodriguez moet een perfect gevecht leveren om Holloway te laten wankelen. Als hij genoeg basishits aan elkaar kan rijgen, zou het genoeg kunnen zijn om te winnen van Holloway. Het is echter onwaarschijnlijk dat Rodriguez die benadering kiest, aangezien hij zijn eigen unieke arsenaal naar de kooi brengt. (tekst loopt verder onder video).

Rodriguez is creatief, een constante bedreiging en een moeilijke puzzel om zelf op te lossen. Dit gevecht kan soms op een schaakwedstrijd gaan lijken. Op andere momenten zal het een vechtpartij worden en op die momenten zal Holloway, Rodriguez overtreffen. Het voordeel zal naar Holloway gaan, met de voorspelling dat deze wint op punten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws