UFC-vechtersbaas onthuld datum voor move naar Africa Nieuws
Nieuws

UFC-vechtersbaas onthuld datum voor move naar Africa

UFC-vechtersbaas onthuld datum voor move naar Africa

Dana White de grote baas van de UFC heeft eindelijk onthuld wanneer de organisatie een stap zet op het Afrikaanse continent. Volgens de Amerikaan is het plan dat de UFC in 2022 een evenement in Afrika houdt.

Met drie van de huidige titelhouders van de UFC die geboren zijn in Afrika, is het alleen maar logisch dat de organisatie uiteindelijk een evenement op het continent zal houden. ,,Een van de coole dingen is dat we op dit moment drie Afrikaanse kampioenen hebben: Francis Ngannou, Usman en Israel Adesanya", zei White in de Bill Simmons Podcast.

Grote wens

De in Kameroen geboren zwaargewichtkampioen Francis Ngannou, evenals de in Nigeria geboren middengewicht kampioen Israel Adesanya en weltergewichtkampioen Kamaru Usman. Hebben allemaal de wens geuit om te vechten op hun thuiscontinent, het lijkt erop dat ze hun wens in de nabije toekomst zullen vervullen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws