BITCH SLAP: UFC-vechters knokken midden tussen publiek Nieuws
Nieuws

BITCH SLAP: UFC-vechters knokken midden tussen publiek

BITCH SLAP: UFC-vechters knokken midden tussen publiek
BITCH SLAP: UFC-vechters knokken midden tussen publiek

Brian Ortega en The Korean Zombie 'kregen ruzie' tijdens het bijwonen van UFC 248 zaterdagnacht.

Volgens UFC president Dana White, ontstond er een vechtpartij tussen de UFC vedergewichten Brian Ortega en "The Korean Zombie" Chan Sung Jung. Terwijl de actie binnen de Octagon op UFC 248 plaatsvond, was er blijkbaar een vechtpartij die tussen het publiek plaatsvond.

"Er was veel gekke shit gaande vanavond, het was raar," vertelde White de media tijdens de scrum na het gevecht. “(Ortega) en de Zombie kregen ruzie, wat totaal niet bij hun persoonlijkheden past. Zombie spreekt zelfs geen Engels, dus ik weet niet wat hij in godsnaam had kunnen zeggen waardoor Ortega gek zou worden. Maar ja, het was raar. "

Geen politie

White ging vervolgens de eerste rapporten corrigeren van de vermeende vechtpartij die backstage plaatsvond. En toen hem werd gevraagd of er juridische gevolgen waren voor beide jagers, had White dit te zeggen. "Luister, we willen niet dat iemand wordt gearresteerd," zei hij.

Een later bericht van ESPN reporter Ariel Helwani zegt dat Ortega een 'bitch slap' uitdeelde aan de bekende Koreaanse zanger Jay Park, die tijdens zijn recente optreden in de show van Helwani diende als vertaler van Zombie. Ortega had problemen met de vertaling van Park tijdens de show waarin hij Ortega beledigde.

Blessure

Ortega was gepland om op UFC Busan afgelopen december te vechten tegen Zombie, maar werd gedwongen uit de strijd vanwege een ACL-blessure. Hij werd vervangen door voormalig lichtgewicht kampioen Frankie Edgar, die uiteindelijk werd verslagen via TKO in de eerste ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws