UFC-baas geeft BRUTALE Tony zijn zin, slopen voor meer geld – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-baas geeft BRUTALE Tony zijn zin, slopen voor meer geld

UFC-baas geeft BRUTALE Tony zijn zin, slopen voor meer geld

ufc verhoogt bonussen vechters

Dana White de grote baas van vechtsportorganisatie UFC heeft geluisterd naar de wensen van Tony Ferguson. De vechtersbaas heeft besloten de UFC 262-bonussen te verhogen van de gebruikelijke $ 50.000 naar $ 75.000, waardoor de vechters aankomende nacht in Houston, Texas extra kunnen verdienen.

De bonussen die de UFC uitdeelt zijn al niet mis maar een extra verhoging wordt met een warm gevoel ontvangen. Ferguson die zijn mond toch al niet op de verkeerde plaats heeft zitten zal handenwrijvend achterover zitten. Dit zal hij in zijn gevecht met Beneil Dariush zeker niet doen, Tony komt om te slopen.

Wie niet vraagt

Ferguson voorspelde Dariush dat hij diens ribben zou gaan breken en daar wil hij een extra 25K voor beuren. ,,De laatste keer dat ik in Houston vocht, waren we hier voor de prestatiebonus bijeenkomst”, zei Ferguson tegen White op de persconferentie voorafgaand aan het gevecht.

,,Weet je, alles is groter in Texas, Dana, toch? Juist, weet je dat nog? Wat dacht je van een grotere bonus? Dus ik ga het je vragen, Dana. Kunnen we, aangezien we hier zijn, zoals de vorige keer, deze keer een grotere bonus krijgen?”, aldus een brutale Ferguson. Maar wie niet vraagt zal nooit ontvangen en White heeft geluisterd.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page