UFC-baas geeft BRUTALE Tony zijn zin, slopen voor meer geld Nieuws
Nieuws

UFC-baas geeft BRUTALE Tony zijn zin, slopen voor meer geld

UFC-baas geeft BRUTALE Tony zijn zin, slopen voor meer geld

Dana White de grote baas van vechtsportorganisatie UFC heeft geluisterd naar de wensen van Tony Ferguson. De vechtersbaas heeft besloten de UFC 262-bonussen te verhogen van de gebruikelijke $ 50.000 naar $ 75.000, waardoor de vechters aankomende nacht in Houston, Texas extra kunnen verdienen.

De bonussen die de UFC uitdeelt zijn al niet mis maar een extra verhoging wordt met een warm gevoel ontvangen. Ferguson die zijn mond toch al niet op de verkeerde plaats heeft zitten zal handenwrijvend achterover zitten. Dit zal hij in zijn gevecht met Beneil Dariush zeker niet doen, Tony komt om te slopen.

Wie niet vraagt

Ferguson voorspelde Dariush dat hij diens ribben zou gaan breken en daar wil hij een extra 25K voor beuren. ,,De laatste keer dat ik in Houston vocht, waren we hier voor de prestatiebonus bijeenkomst", zei Ferguson tegen White op de persconferentie voorafgaand aan het gevecht.

,,Weet je, alles is groter in Texas, Dana, toch? Juist, weet je dat nog? Wat dacht je van een grotere bonus? Dus ik ga het je vragen, Dana. Kunnen we, aangezien we hier zijn, zoals de vorige keer, deze keer een grotere bonus krijgen?", aldus een brutale Ferguson. Maar wie niet vraagt zal nooit ontvangen en White heeft geluisterd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws