? | HOU JE BEK: UFC-vechter Joanna Jędrzejczyk overbluft Nieuws
Nieuws

? | HOU JE BEK: UFC-vechter Joanna Jędrzejczyk overbluft

? | HOU JE BEK: UFC-vechter Joanna Jędrzejczyk overbluft

De Poolse Joanna Jędrzejczyk dacht indruk te maken op tegenstander Zhang Weili tijdens de staredown voor hun gevecht op zaterdag.

De spanningen liepen al een tijd hoog op tussen Jędrzejczyk en Zhang, de Poolse plaatste een poster met zichzelf en de Chinese er op of social media. Op de poster was Jędrzejczyk te zien terwijl zij een gasmasker droeg hiermee verwijzend naar het coronavirus.

Dit zette niet alleen kwaad bloed bij Zhang maar ook bij een groot aantal bekende vechters en fans. Jędrzejczyk staat bekend om haar arrogante houding en grote mond, zo blafte zij al eens een reporter af die haar domme vragen stelde over Conor McGregor, waar de Poolse overigens voor geprezen werd.

Intimiderend gedrag

Maar even terug naar de staredown van donderdagavond, UFC president Dana White zag de bui al hangen. Hij drukte de Poolse naar achteren omdat deze haar vuist bijna in het gezicht van de Chinese plantte. Jędrzejczyk begon Zhang vocaal te intimideren maar de Chinese bleef onberoerd.

Jędrzejczyk zei tegen Zhang dat zij de wraak van Polen zaterdag wel even zou voelen, ook zou de Chinese spijt gaan krijgen van wat jij zou hebben gezegd. "Mijn vuisten zullen je de mond snoeren, je bent een klein meisje. "Zhang antwoordde eenvoudig, "ach houdt je bek," en kreeg hiermee de lachers op haar had. Zaterdag zal blijken wie het laatst lacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws