UFC-vechter zegt gevecht af en beland in het ziekenhuis – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter zegt gevecht af en beland in het ziekenhuis

UFC-vechter zegt gevecht af en beland in het ziekenhuis

UFC-vechter zegt gevecht af en beland in het ziekenhuis

UFC-vechter Karol Rosa is opgenomen in het ziekenhuis. Hierdoor vervalt haar wedstrijd tegen Sijara Eubanks op UFC Vegas 9 aanstaande zaterdag.

Met het uitvallen van Rosa moest de UFC op korte termijn op zoek naar een vervanger. Dit blijkt niet gelukt en Eubanks is ingedeeld op het event UFC Vegas 10 van 12 september. Het afvallen om op het wedstrijd gewicht te komen blijkt de reden van de ziekenhuis opname van Rosa.

Eubanks zou in 2017 uitkomen voor de inaugurele UFC-titel voor vlieggewicht voor vrouwen. Maar haar problemen met gewichtsverlies leidden tot haar verwijdering uit de wedstrijd. Eubanks keerde in 2019 terug naar het bantamgewicht.

Corona besmettingen

In mei maakte Rosa een einde aan haar verlies record van twee gevechten toen zij Sarah Moras tijdens UFC Jacksonville versloeg. De UFC heeft flink te kampen met afzeggingen door het coronavirus. Zo valt de headliner van UFC Vegas 10 tussen Glover Teixeira en Thiago Santos uit. Teixeira is besmet met het virus.

Op zijn beurt besmette Teixeira, GLORY Kickboxing kampioen Alex Pereira waarmee hij traint in zijn voorbereiding op de wedstrijd tegen Santos. Beide vechters zijn in een huis in quarantaine gegaan. Eubanks zal het 12 september opnemen tegen Julia Avila.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page