Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC VECHTER: Ze geven geen flikker om je, als je maar vecht

UFC VECHTER: Ze geven geen flikker om je, als je maar vecht

UFC-weltergewicht Leon Edwards heeft de chaotische gang van zaken beschreven die plaatsvond nadat zijn UFC London-gevecht met Tyron Woodley werd geschrapt.

Edwards en Woodley zouden elkaar ontmoeten op het hoofdevenement van UFC Londen op 21 maart. Omdat het coronovirus roet in het eten gooide, besloot de UFC om te proberen om het event slechts een week later naar de Verenigde Staten te verplaatsen.

Edwards sprak onlangs met BT Sport en legde uit hoe de UFC hem slechts drie uur de tijd gaf zijn spullen te pakken en hij en zijn team naar de luchthaven te brengen om toch mee te doen. ‘Ik ging zaterdagavond naar bed en kreeg van mijn manager een telefoontje rond negen uur’, zei Edwards.

Het gaat om geld

‘Hij zei dat het gevecht stond en ik naar Amerika moest gaan en binnen 3 uur in het vliegtuig moest zitten. Ik had zoiets van ‘Wacht even, wat? Hoe lang? ’Je hebt drie uur?” Omdat de UFC geen nieuwe locatie kon vinden, werd het event uiteindelijk volledig geschrapt. Zelfs als het in Amerika zou doorgaan, zou er op maandag na het evenement een reisverbod worden ingevoerd.

Dit betekende dat Edwards hoe dan ook niet naar huis (Engeland) had kunnen reizen. “Ze gaven er alleen om dat ik daar kwam. Dat was het hele gesprek, dat ik daar kwam. Niets over hoe ik terug zou komen. Dit is waanzin’, ze geven niets om je,”zei Edwards.

Bekijk ook

MMA-vechter bijna levend verbrand door infrarood sauna

UFC vechter Rafael dos Anjos onthulde een bizar verhaal over het proberen gewicht te verliezen ...

De reden waarom UFC Baas White locatie UFC 249 geheim houdt

Dana White de grote baas van de UFC gaf maandagnacht de nieuwe fight card voor ...

UFC-vechter met coronavirus: ‘Mijn hele familie heeft het’

Weltergewicht MMA-veteraan Erick Silva herstelt samen met zijn familie van coronavirus. In een recent interview ...