UFC-vechter Youssef Zalal maakt Marokko trots MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-vechter Youssef Zalal maakt Marokko trots

UFC-vechter Youssef Zalal maakt Marokko trots

De Marokkaanse Youssef Zalal markeerde zijn derde optreden bij de UFC door zijn tegenstander drie ronden lang te domineren.

De Marokkaanse MMA-vechter Youssef Zalal blijft zijn land trots maken en overweldigde Peter Barrett in drie rondes tijdens UFC Vegas 6 op zaterdag. Met zijn overwinning zette Zalal niet alleen zichzelf op de kaart maar ook zijn land.

De 23-jarige Youssef Zalal heeft een record van 10-2 en vier overwinningen in zijn huidige record. Het gevecht van 8 augustus was het derde optreden van Youssef Zalal bij de UFC.

Kampioen worden

Youssef Zalal trof UFC debutant Peter Barrett. Barrett is de laatste van Dana White's Contender Series-winnaars van 2019 die zijn debuut maakte in de Octagon. Echter moest deze het onderspit delven tegen het talent Zalal.

Het doel van Zalal is duidelijk hij zegt hierover; "Mijn toekomstige doel is om de beste vechter te zijn die ik kan zijn en hopelijk ooit UFC kampioen te worden." Zalal heeft een veelbelovende toekomst bij de UFC. En is hij een bron van trots voor zijn thuisland Marokko.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws