UFC-vechter weigert te knokken in Texas: 'Ze naaien je waar je bij staat' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter weigert te knokken in Texas: ‘Ze naaien je waar je bij staat’

UFC-vechter weigert te knokken in Texas: ‘Ze naaien je waar je bij staat’

Steven Peterson

Steven Peterson heeft 5 keer gevochten onder de vlag van de UFC sinds 2017. De organisatie organiseert in Amerika in divers staten evenementen, maar Texas is een plek waar Peterson niet snel zal vechten.

Onlangs verscheen Peterson in de podcast MMA Island, waar hij zijn problemen besprak met het Texas Department of Licensing and Regulation. ,,De commissie in Texas is fucked, man”, zegt een beschuldigende Peterson. ,,Ik zou daar graag aanwezig zijn, maar ik zal niet snel in Texas vechten”, legde hij uit. ,,Ik boycot de commissie van Texas.”

Meer commentaar

Peterson heeft een broertje dood aan de Texas commissie omdat deze volgens hem de pik op hem hebben. De vechter verklaart dat de jury van de commissie niet te vertrouwen is. ,,Ik heb negen verliezen geleden in mijn carrière, als je naar de tape zou kijken en zou discussiëren over hoe ik het gevecht eigenlijk heb gewonnen in plaats van verloren. Dan zie je dat al die (onterechte verliezen) in Texas waren.”

Peterson is niet de enige die kritiek heeft op de commissie in Texas. Na de UFC 247 van vorig jaar, vertelde UFC-baas Dana White in het Toyota Center in Houston aan verslaggevers dat de commissie ervaring en kennis van de sport mist.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page