Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC vechter veroordeeld wegens sexting met minderjarige

UFC vechter veroordeeld wegens sexting met minderjarige

UFC vechter veroordeeld wegens sexting met minderjarige

Een voormalig UFC vechter is veroordeeld wegens het sturen van seksueel getinte berichten en naaktfoto’s aan een minderjarig meisje.

Voormalig UFC-vechter Abel Trujillo pleitte schuldig aan het sturen van ongepaste berichten naar een minderjarige. Volgens 9News is de voormalige UFC-strijder Abel Trujillo maandag door een rechtbank in Douglas County, CO, veroordeeld tot twee jaar proeftijd.

Misbruik

Trujillo werd in juli 2019 gearresteerd en beschuldigd van het sturen van ongepaste berichten sexting aan minderjarig meisje. Ook zou hij gebruikt gemaakt hebben van zijn bekendheid om met het meisje in contact te komen. In een beëdigde verklaring zei het slachtoffer dat ze Trujillo niet persoonlijk kende, maar ze accepteerde het verzoek omdat hij een “beroemdheid” was.

Trujillo kwam in 2012 bij de UFC en heeft elf keer gestreden voor de organisatie, zijn laatste gevecht was in 2017. Hij verloor destijds van John Makdessi en is daarna nooit mer in actie gekomen. Via social media kwam hij in contact met het meisje en stuurde onder andere naaktfoto’s van zichzelf.

Stalker

Om van Trujillo af te komen blokkeerde het meisje al haar social media accounts voor een periode. Toen zij echter weer verscheen, sloeg Trujillo gelijk weer toe en begon het meisje weer lastig te vallen. Zo stuurde hij haar seksuele teksten toen die aangemerkt worden als sexting*. Daarvoor wordt hij nu bestraft.

*Sexting: is het verspreiden of delen van seksueel getinte berichten of foto’s of video’s van zichzelf via mobiele telefoons of andere media. De term is afgeleid van sex en texting.

Bekijk ook

Emotionele zieke MMA-vechter Chimaev stopt: ‘Klote steroïden oorzaak’

Khamzat Chimaev stopt met MMA-vechten, de snel rijzende UFC-ster lijkt flink genekt te zijn door ...

Halsband tegen hersenletsel bij vechtsporters goedgekeurd (video)

CNN meldt dat een halsband, ontworpen om traumatisch hersenletsel te voorkomen, goedgekeurd is door de ...

Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee

Anissa Meksen de voormalige Superbantam gewicht kampioene bij GLORY Kickboxing, is er redelijk klaar mee. ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page