UFC-vechter Tony Ferguson plaatst video hoe hij Conor McGregor sloopt MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-vechter Tony Ferguson plaatst video hoe hij Conor McGregor sloopt

UFC-vechter Tony Ferguson plaatst video hoe hij Conor McGregor sloopt

De posts op sociale media van Tony Ferguson behoren ongetwijfeld tot de meest interessante en vermakelijke. Hij heeft een cultstatus ontwikkeld met zijn eigenzinnige hashtags en rare grammatica. En nu lijkt hij er een serieuze aan toe te hebben gevoegd over Conor McGregor.

Ferguson is van mening dat hij en de flagrante Ier tegen elkaar moeten vechten om de vacante interim UFC lichtgewicht titel die vrij gekomen is met het pensioen van Khabib Nurmagomedov. Om zijn statement te verduidelijken maakte Ferguson een video hoe hij McGregor de les leest in de MMA-kooi.

Ram hem de kooi uit

De hilarische video begint met Tony die in de lucht springt en een klap op Conors hoofdgheeft. Twee eng uitziende handen verschijnen dan uit het niets, schijnbaar in een knipoog naar Tony's bijnaam "El Cucuy". Na een korte handgemeen raakt Tony Conor met een verticale elleboog die zijn tanden breekt.

Conor gooit dan een stoel naar Tony, hij mist hem en wordt dan met een brute knie van Tony in zijn gezicht geraakt. Na een korte discussie springt Tony van de Octagon, gooit een Superman-stoot uit de kooi en slaat Conor eruit. De video is veelzeggend en het is wachten op een reactie van McGregor, die hem kennende zeker zal volgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws