UFC-vechter Tony Ferguson plaatst video hoe hij Conor McGregor sloopt – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter Tony Ferguson plaatst video hoe hij Conor McGregor sloopt

UFC-vechter Tony Ferguson plaatst video hoe hij Conor McGregor sloopt

Tony Ferguson lijkt zijn dreigende toon om Conor McGregor te gaan slopen kracht bij te zetten in een video die hij woensdag plaatste op social media.

De posts op sociale media van Tony Ferguson behoren ongetwijfeld tot de meest interessante en vermakelijke. Hij heeft een cultstatus ontwikkeld met zijn eigenzinnige hashtags en rare grammatica. En nu lijkt hij er een serieuze aan toe te hebben gevoegd over Conor McGregor.

Ferguson is van mening dat hij en de flagrante Ier tegen elkaar moeten vechten om de vacante interim UFC lichtgewicht titel die vrij gekomen is met het pensioen van Khabib Nurmagomedov. Om zijn statement te verduidelijken maakte Ferguson een video hoe hij McGregor de les leest in de MMA-kooi.

Ram hem de kooi uit

De hilarische video begint met Tony die in de lucht springt en een klap op Conors hoofdgheeft. Twee eng uitziende handen verschijnen dan uit het niets, schijnbaar in een knipoog naar Tony’s bijnaam “El Cucuy”. Na een korte handgemeen raakt Tony Conor met een verticale elleboog die zijn tanden breekt.

Conor gooit dan een stoel naar Tony, hij mist hem en wordt dan met een brute knie van Tony in zijn gezicht geraakt. Na een korte discussie springt Tony van de Octagon, gooit een Superman-stoot uit de kooi en slaat Conor eruit. De video is veelzeggend en het is wachten op een reactie van McGregor, die hem kennende zeker zal volgen.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page