UFC-vechter tekent nieuw contract maar belandt in de cel Nieuws
Nieuws

UFC-vechter tekent nieuw contract maar belandt in de cel

UFC-vechter tekent nieuw contract maar belandt in de cel
UFC-vechter tekent nieuw contract maar belandt in de cel

Voormalig UFC lichtgewicht Desmond Green tekende recentelijk bij vechtsport organisatie ACA maar zit inmiddels achter de tralies.

De 30-jarige Green zit in de gevangenis, nadat hij zich woensdag had overgegeven wegens schending van de voorwaarden voor zijn voorlopige vrijlating. Green wachtte op een proces voor het rijden onder invloed en doodslag. Green wordt nu beschuldigd van rijden zonder rijbewijs.

Dodelijk ongeluk

Green was betrokken bij een auto-ongeluk op 18 augustus 2018 in Florida, waarbij twee vrouwen omkwamen en verschillende anderen gewond raakte. De vechter was vrij op borgtocht van $ 194.000 maar deze is inmiddels ingetrokken.

Recentelijk tekende Green bij ACA en stond gepland te vechten tegen Eduard Vartanyan in april, wat nu op losse schroeven staat. Green heeft van 2017 tot 2019 deelgenomen aan de UFC, met een record van 4-3. Hij vocht voor het laatst in mei 2019 voor de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws