Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC vechter Stefan Struve spreekt over beëindigen pensioen

UFC vechter Stefan Struve spreekt over beëindigen pensioen

Zaterdag 7 december staat de boomlange Nederlander Stefan Struve tegenover Ben Rothwell in Washington.

Eerder dit jaar kondigde Struve aan met pensioen te gaan, toch keerde hij terug om te vechten. Tijdens de mediadag voor het event van zaterdag sprak “The Skyscraper” over zijn terugkeer en het beëindigen van zijn pensioen. “Als je het zo goed doet, waarom dan niet nog een paar keer vechten?”, zegt Struve tegen MMAJunkie.

ZIE OOK >> Stefan Struve kondigt pensioen aan

De laatste keer dat Stefan Struve in de UFC-kooi werd stond, was in februari. Nadat hij Marcos Rogerio de Lima in de tweede ronde had verslagen, trok hij zijn handschoenen uit en legde ze symbolisch in het midden van de kooi.

Nadenken

“Ik had gewoon wat vrije tijd nodig, weet je, om echt diep in mijn eigen geest te graven om te zien wat er aan de hand is, gewoon een beetje wegblijven van alles,” zei hij. “Ik stond niet eens onder contract bij de UFC. Ik had niets gaande. Er was geen druk voor een gevecht of wat dan ook.”

“Er is op dit moment eigenlijk niets iets anders waar ik mijn energie in zou willen steken. Als je het zo goed doet, waarom dan nog een paar keer niet meedoen? Je hebt gevochten tot een niveau en een punt waarop de loonstrookjes echt goed zijn. Waarom voel je je niet goed? Laten we het doen. “

Bekijk ook

Alistair Overeem lijdt verlies partij tegen Curtis Blaydes

UFC: Alistair Overeem helpt voormalig tegenstander voor gevecht

Alistair Overeem biedt oude tegenstander de helpende hand

Tegenstander Conor Mc Gregor voorlopig geschorst

Donald Cerrone moet even aan de zijiijn

Boksbond helpt bij legaliseren MMA-wedstrijden

De legalisering van Mixed Martial Arts (MMA) in Frankrijk zal worden begeleid door de France ...