UFC vechter Stefan Struve leest internet ‘troll’ de les – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC vechter Stefan Struve leest internet ‘troll’ de les

UFC vechter Stefan Struve leest internet ‘troll’ de les

Stefan Struve; volgende UFC gevecht staat gepland

Afgelopen zaterdag maakte de Nederlandse MMA-vechter zijn comeback tegen Ben Rothwell, echter liep dit niet echt gesmeerd.

Rothwell trapte tot twee keer toe de boomlange Struve in het kruis, wat volgens de vechter het gevecht negatief beïnvloede en hij hierdoor een aantrekkelijke winst bonus misliep. Natuurlijk vindt iedereen iets van zo’n voorval en gingen vooral de zogenaamde ‘internet trolls’ los op social media.

Deze trolls of vrij vertaald zogenaamde helden die zich achter een computer of toetsenbord verschuilen, veroorzaken veelal expres commotie en genieten van de aandacht. Ook Struve ontkwam niet een degelijk figuur en reageerde op een zekere Jonny, die maar liefst 18 volgers heeft op twitter.

Keyboard warriors

Deze Jonny beweerde dat Struve zich aanstelde door te zeggen: “Stefan, je bent beide keren onbedoeld geschopt, je probeert me te vertellen dat je dat in je carrière nooit hebt gedaan of iemand per ongeluk een vinger in het oog hebt gestoken, zet jezelf eroverheen en praat geen onzin op twitter, laat dat maar aan ons over. Hoe dan ook prettige kerst en gelukkig nieuwjaar.”

Struve’s reactie was verduidelijkend: ‘Je blijft je berichten veranderen omdat je nergens op slaat. Nergens heb ik gezegd dat ze met opzet waren, het enige wat ik zeg is dat ik de controle had en beide rondes won voor de kicks, dingen veranderden na de kicks. ” Een andere volger vindt dat Struve het maar moet negeren, wellicht verstandig maar moet je als topsporter dan maar alles pikken.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page