UFC-vechter Rozenstruik groots onthaald in Suriname Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Rozenstruik groots onthaald in Suriname

UFC-vechter Rozenstruik groots onthaald in Suriname
UFC-vechter Rozenstruik groots onthaald in Suriname

Zaterdag boekte de Surinaamse UFC-vechter Jairzinho Rozenstruik een knock-out winst op de Nederlandse MMA-veteraan Alistair Overeem.

De winst op Overeem was de vierde voor Rozenstruik bij de UFC, waar hij een record heeft van 4-0-0 en overall MMA op 10 – 0 – 0 staat. De voormalige top kickbokser verbaasde met zijn knock-out in de laatste 4 seconden van de wedstrijd, waar Overeem een gruwelijke blessure aan zijn lip bij opliep.

Grote gevechten

Afgelopen nacht werd Rozenstruik met de bijnaam 'Bigi Boy' verwelkomd op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven in Suriname. De opkomst was zeer groot van fans en geïnteresseerden uit heel het land die Rozenstruik kwamen verwelkomen.Na zijn wedstrijd tegen Overeem daagde Rozenstruik de zwaargewicht UFC-vechter Francis Nngannou uit

ZIE OOK >> Jairzinho Rozenstruik slaat Alistair Overeem knock-out

Ngannou heeft ook wel oren naar een gevecht met Rozenstruik en reageerde dan ook positief. Mochten de twee elkaar ontmoeten in de MMA-kooi kan dit wel eens in Parijs zijn, de UFC verwacht in 2020 haar eerst event daar te kunnen organiseren met de legaliseren van de sport in het land.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws