UFC-vechter zet nep dokter in om de boel te belazeren Nieuws
Nieuws

UFC-vechter zet nep dokter in om de boel te belazeren

UFC-vechter zet nep dokter in om de boel te belazeren
UFC-vechter zet nep dokter in om de boel te belazeren

Dana White zegt dat MMA-vechter Paulo Costa probeerde een nep-arts te gebruiken om door de UFC vrijgegeven te worden om te vechten.

De grote baas van de UFC onthuld dat Paulo Costa probeerde een nep-arts te gebruiken om medische toestemming van de UFC te krijgen om te mogen vechten. Volgens Dana White was Costa ingepland om Israel Adesanya dit weekend uit te dagen voor het UFC middengewichtkampioenschap als het niet te wijten was aan zijn blessure-problemen.

"Ik respecteer Paulo en het feit dat hij wil vechten. Hij zei tegen mij ‘Ik ben klaar, ik ben klaar, waarop ik antwoordde nee, dat ben je niet. Je bent geen dokter,"zegt White. Costa leek dit te willen omzeilen door een persoon die geen arts is te laten verklaren dat hij fit was om te vechten.

Alles of niets

"Ineens duikt er iemand op een vriend of zo van Paulo die zich voordeed als dokter, die aangaf dat Paulo fit was. Maar zo werkt het niet, ik wil niet dat hij zichzelf teveel pushed hij krijgt zijn kans op een titel en dat heb ik hem ook gezegd, "vertelt White. Costa is aan het herstellen van een biceps-blessure, toch blijft de vechter ongeduldig.

Hij heeft zijn zinnen gezet op Adesanya en wil de kampioen tegemoet treden. Alles zal afhangen van aanstaand weekend wanneer Yoel Romero zal proberen de titel van Adesanya af te pakken tijdens UFC 248. Mocht Romero de titel claimen dan zullen de kaarten anders verdeeld worden en is de vraag of Adesanya nog interessant is voor Costa.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws