DAMN: UFC-vechter loopt flinke lading geld mis Nieuws
Nieuws

DAMN: UFC-vechter loopt flinke lading geld mis

DAMN: UFC-vechter loopt flinke lading geld mis

Paul Felder verloor nipt van Dan Hooker tijdens UFC Auckland afgelopen weekend. Het resultaat was enigszins teleurstellend, waarbij een groot deel van de fans geloofde dat Felder een duidelijke overwinning behaalde, maar dat Hooker het voordeel van de jury kreeg omdat hij een thuiswedstrijd vocht.

Geen vertrouwen

Duke Roufus, Paul Felder's coach is begrijpelijkerwijs woedend op de beslissing van de juryleden en verscheen in The Luke Thomas Show op Sirius XM, waar hij uitlegde hoe het Felder beïnvloedde: "Ik heb niet veel vertrouwen meer in juryleden", zei Roufus over de uitkomst van Felder vs. Hooker. "

Roufus onthulde dat de uitkomst van de wedstrijd Paul Felder en zijn gezin maar liefst $ 82.000 heeft gekost. "Dat is het probleem met beoordelen. Wanneer juryleden fouten maken, gaan ze met hetzelfde salaris naar huis. Paul Felder verloor $ 82.000 vanwege de juryleden. " Het is zeker een zware pil om te slikken als er zoveel geld op het spel staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws