Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter over ontslag: ‘Ik ben verbaasd en in de war’

UFC-vechter over ontslag: ‘Ik ben verbaasd en in de war’

UFC-vechter over ontslag: 'Ik ben verbaasd en in de war'

De UFC heeft vedergewicht Jordan Rinaldi ontslagen, zelf begrijpt de vechter niet waarom.

Als reden voor het ontslag van de MMA-vechter wordt onder andere aangegeven zijn verlies tijdens UFC Londen tegen Arnold Allen. Rinaldi ging reageerde via zijn Instagram-account op zijn ontslag door de UFC:

“Het is met grote frustratie en verwarring dat ik gisteren door de UFC werd ontslagen. Tien jaar lang heb ik alles in deze sport gestopt en heb ik een aantal grote dingen kunnen doen. Ik ben zo gezegend met de kansen en leuke tijden die ik heb gehad met het bedrijf. “

Gek op vechten

“Ik ben dol op MMA en zal er altijd mee bezig zijn, of het nu gaat om een ​​atleet, coach of trainingspartner. Het gaat goed met me, hoewel ik bedroefd ben, het gaat goed. Lang geleden heb ik geleerd dat mijn carrière mij niet definieert, maar het is in Christus en zijn genade en genade dat ik mijn identiteit vind. ”

ZIE OOK >> Khabib zal zeker tegen George St-Pierre vechten

Ik weet niet zeker wat mijn plannen voor de toekomst zijn, maar ik zal met mijn vrouw praten en de beste optie kiezen voor de toekomst. Bedankt allemaal voor het altijd steunen en bidden voor mij, het wordt altijd zeer gewaardeerd. “

Bekijk ook

Voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Rashad Evans stopt ermee

UFC-veteraan Rashad Evans wil comeback maken

Voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Rashad Evans 2019 heeft naar verluidt afscheid genomen van de UFC.

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.