UFC-vechter ontmoet gokker die mega bedrag won met haar winst MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-vechter ontmoet gokker die mega bedrag won met haar winst

UFC-vechter ontmoet gokker die mega bedrag won met haar winst

De man die het lef had een flink bedrag van $ 37.000 in te zetten op Hansen, ontmoette de vechter die hem een flink bedrag opleverde op het vliegveld van Las Vegas. Hansen voormalig Invicta FC-kampioen Jinh Yu Frey in de derde ronde aan met een armbar.

De 20 jarige maakte haar debuut bij de UFC waar de winst Hansen zelf een bonus van $ 50.000 opleverde voor "Performance of the Night". Na het evenement ontmoette Hansen de gokker.

1.000.000 dollar

De twee deelden een foto van elkaar op Twitter. Samen met het wedbewijs waaruit bleek dat hij inderdaad de gelukkige gokker was die $ 20.000 won. Sinds de meerderheid van de Noord-Amerikaanse sportwereld in maart stopte, hebben de sportsbooks steeds meer weddenschappen aanvaard voor UFC-gevechten.

Dit omdat het een van de weinige sporten is met kansen op dit moment. Er zijn onlangs een aantal enorme weddenschappen gedaan. Waaronder een gokker die $ 1.000.000 riskeerde op Amanda Nunes die Felicia Spencer versloeg bij UFC 250.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws