Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter Nate Diaz reageert op pensioengeruchten

UFC-vechter Nate Diaz reageert op pensioengeruchten

UFC weltergewicht Nate Diaz heeft ontkend dat hij zich terugtrekt uit de MMA-sport na de nederlaag van vorig weekend tegenJorge Masvidal op UFC 244 in New York.

Diaz verloor de BMF-titelwedstrijd tussen hem en Masvidal, nadat de arts aan het einde van de derde ronde het gevecht stopte vanwege een grote snee boven zijn oog.

Eerder deze week plaatste Diaz een bericht op zijn Instagram dat leek te suggereren dat hij klaar was met de UFC: “Fuck een rematch deze shit was voorbij voordat het begon. Ik ga op tournee Peace out fight game.”

Ik met pensioen, ben je gek

Diaz ging in op de geruchten over zijn pensioen toen hij sprak met Ariel Helwani van ESPN en schetste dat ze niet verder van de waarheid konden zijn. “Wie zei dat ik met pensioen was? Ik zal vanavond nog vechten, ‘zei Diaz.

ZIE OOK >> Nate Diaz wederom met pensioen

Zelfs als hij nog niet klaar is met de vechten en terugkeert naar de achthoek, is het onwaarschijnlijk dat een rematch met Masvidal zal gebeuren. Er is echter altijd de mogelijkheid dat Diaz zijn rivaliteit met Conor McGregor voor de derde keer hernieuwt in een trilogie gevecht die waarschijnlijk nog steeds van groot belang zal zijn voor alle fans van MMA.

Bekijk ook

GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

Mike Tyson heeft een snee van een aantal centimeter boven zijn oog opgelopen. De legende ...

ONTSLAG: Slaande ruzie kampioen Jon Jones & UFC baas White

UFC Kampioen Jon Jones noemt Dana White ‘een fucking-leugenaar’. En vraagt ​​om zijn ontslag ”jammer ...

Belangrijkste sponsor en UFC gaan uit elkaar

De samenwerking tussen UFC en Reebok zal naar verwachting dit jaar aflopen. Er zijn gesprekken ...