Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC vechter Nate Diaz heeft schijt: Steekt ‘joint’ op

UFC vechter Nate Diaz heeft schijt: Steekt ‘joint’ op

UFC vechter Nate Diaz heeft schijt: Steekt 'joint' op

In het openbaar een wiet joint roken is tegenwoordig geen schokkend ding meer, althans in ons eigen land.

In plaats van een traditionele open workout, voorafgaand aan zijn gevecht aanstaande zaterdag tijdens UFC 241, nam de controversiële vechter Diaz een paar flinke hijsen aan zijn cannabis sigaret, onderwijl schaduwboksend voor de honderden verzamelde fans.

Enkele seconden later overhandigde Diaz de joint aan zijn coach, die het doorgaf aan enkele fans op de eerste rij. Ze rookten het om de beurt. “Ik zei: geef het door,” zei Diaz. “Het is zeker een goede etiquette om te delen.”

Geen kwaad

Het was een unieke scène, een scène die je niet zou zien tijdens een promotie-evenement voor de meeste professionele sporten op hoog niveau. Diaz zal Anthony Pettis bestrijden in het co-main event van de UFC 241 van zaterdag. Dit was de door UFC een gesponsorde training voor fans en media.

ZIE OOK>> Bokslegende Mike Tyson rookt per maand 40.000 aan wiet

Diaz zei achteraf dat hij cannabidiol rookte, beter bekend als CBD, een extract van de cannabisplant dat geen psychoactieve eigenschappen heeft. De wetenschap is onduidelijk over CBD, maar voorstanders van het medicijn zeggen dat het kan helpen bij pijn, ontsteking en angst, daarom is het extreem populair geworden bij MMA.

Bekijk ook

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.

Bellator MMA tekent oud rugby-international James Haskell

Bellator MMA tekent oud rugby-international James Haskell