UFC-vechter Mickey Gall: 'afvallen koste bijna mijn leven' Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Mickey Gall: 'afvallen koste bijna mijn leven'

UFC-vechter Mickey Gall: 'afvallen koste bijna mijn leven'
UFC-vechter Mickey Gall: 'afvallen koste bijna mijn leven'

UFC 235 kon niet veel slechter zijn gegaan voor Mickey Gall. In zijn gevecht met Diego Sanchez verloor hij door knock-out, maar dat was niet het enige wat hij bijna verloor.

Na het gevecht beweerde Sanchez dat Gall probeerde hem te bijten en in zijn kruis te grijpen, waarbij hij een beet in zijn borst liet zien. Gall heeft geen enkele reactie geboden op die aantijgingen. Hij kwam via Instagram met een verklaring waarom hij zo snel uit knock-out was gegaan.

LEES OOK: Extreem de kop ingedrukt door de UFC

"Ik heb gefaald, had een adrenalinestoot. Ik viel een paar keer flauw tijdens de het afvallen een mijn lichaam ging op slot in de eerste ronde. Het spijt me voor mijn familie en fans." Aan de media vertelde Gall later dat het voelde alsof het afvallen bijna zijn leven koste.

Extreem afvallen

Het extreme afvallen staat al geruime tijd ter discussie, niet alleen in de MMA-wereld ook in ander sporten wordt het gevaar steeds meer onderkend van onbegeleid afvallen. Er worden dan ook steeds vaker experts ingeschakeld om vechters te helpen op een verantwoorde manier af te vallen voor een gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws