UFC vechter maakt Nederlander Alistair Overeem belachelijk Nieuws
Nieuws

UFC vechter maakt Nederlander Alistair Overeem belachelijk

UFC vechter maakt Nederlander Alistair Overeem belachelijk
UFC vechter maakt Nederlander Alistair Overeem belachelijk

Colby Covington richtlijn gifpijlen Alistair Overeem voorafgaand aan zijn gevecht met Walt Harris

Zaterdagnacht versloeg de Nederlander Alistair Overeem zijn Amerikaanse tegenstander Walt Harris. Het was een beladen wedstrijd omdat Harris zijn eerste gevecht had na ontvoering en brute moord op zijn dochter.

Voor het gevecht deed Covington enkele controversiële uitspraken over Overeem via social media om zijn mede Amerikanen er van te overtuigen hun geld op Harris te zetten. "De sterren zijn vanavond in Jacksonville uitgelijnd, we kunnen geld verdienen terwijl we ons daar goed bij voelen,"aldus Covington.

Steroïde jongen uit Nederland

"Waarom? Omdat we wedden op Amerika, en we wedden tegen die steroïde-gebruikende, paardenetende Nederlandse jongen Overeem. Dus ga de economie stimuleren, word een Amerikaanse patriot, zet in op Walt Harris en maak die bankrekeningen weer geweldig. "

Uiteindelijk, zoals we allemaal hebben gezien, leverde zijn weddenschapsvoorspelling hem niet echt veel op, want Overeem was degene die zijn grootheid liet zien met een geweldige comebackoverwinning op Walt Harris.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws