? | UFC VECHTER HERSTELD VAN CORONAVIRUS: 'Het was een ware hel' Nieuws
Nieuws

? | UFC VECHTER HERSTELD VAN CORONAVIRUS: 'Het was een ware hel'

? | UFC VECHTER HERSTELD VAN CORONAVIRUS: 'Het was een ware hel'

Het coronavirus spaarde UFC vechter Lyman Good niet maar hij herstelde.

Lyman Good onthulde maandag dat hij positief is getest op coronavirus, dit dwong hem uit zijn geplande gevecht voor 18 april, welke sowieso niet doorgaat nu de UFC al haar events tot juni stop zette.

UFC-jager Lyman Good testte vorige maand positief voor het coronavirus, vertelde hij ESPN's Ariel Helwani in een video-interview. Hij is de eerste UFC-atleet die publiekelijk erkent positief op het virus te hebben getest.

Eerste UFC vechter met corona

Op 4 april meldde Good dat hij zich vanwege een blessure moest terugtrekken uit de wedstrijd. De echte reden waarover hij de UFC destijds wel informeerde was te wijten aan het feit dat hij COVID-19 had opgelopen. Ook een inwonende vriendin bleek het virus te hebben.

Good infecteerde ook een van zijn coaches, maar zijn trainingspartners bleven gespaard. "Het was een ware hel," zegt Good. De vechter zegt dat hij zich nu "100%" voelt en volledig herstelt is en klaar om weer de kooi in te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws