UFC-VECHTER: 'Het gaat niet goed met mij' Nieuws
Nieuws

UFC-VECHTER: 'Het gaat niet goed met mij'

UFC-VECHTER: 'Het gaat niet goed met mij'
UFC-VECHTER: 'Het gaat niet goed met mij'

Het was duidelijk dat Karolina Kowalkiewicz zaterdag veel problemen had in haar gevecht tegen Xiaonan Yan tijdens UFC Auckland.

De voormalige strogewicht uitdager verloor uiteindelijk via een unaniem beslissing na het lijden van een zware oogblessure tijdens de opening van het gevecht. Kowalkiewicz onthulde de omvang van haar verwondingen in een video op haar Instagram-account.

"De eerste keer in mijn leven na een gevecht kan ik niet zeggen dat het goed met me gaat," verklaarde Kowalkiewicz. “Zoals je ziet, heb ik in het begin van de eerste ronde een klein botje gebroken [onder mijn oog]. Ik kon niets zien. Mijn visie was dubbel en alles was als in de mist. Na het gevecht heb ik de hele dag in het ziekenhuis doorgebracht.

Te gevaarlijk

“Vandaag ga ik naar een specialist en zij nemen een beslissing. Omdat ik operatie nodig heb en ik hier op een beslissing wacht, of ik kan teruggaan naar Polen en deze operatie in Polen kan laten uitvoeren. De artsen zeiden dat ik hier moest blijven omdat vliegen met dit oog erg gevaarlijk is. "

Kowalkiewicz heeft de afgelopen jaren geworsteld sinds zij tekort kwam in een titelgevecht tegen landgenoot Joanna Jedrzejczyk tijdens UFC 205 in november 2016. Het verlies tegen Yan markeerde haar vierde opeenvolgende nederlaag sinds september 2018. Jedrzejczyk staat op 8 maart op UFC 248 tegenover de gevaarlijke Chinese UFC kampioen Weili Zhang.

Dit bericht bekijken op Instagram

??

Een bericht gedeeld door Karolina Kowalkiewicz Official (@karolinakowalkiewicz) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws