? | SHIT HAPPENS: UFC-vechter toont bewijs gebroken botten Nieuws
Nieuws

? | SHIT HAPPENS: UFC-vechter toont bewijs gebroken botten

? | SHIT HAPPENS: UFC-vechter toont bewijs gebroken botten
? | SHIT HAPPENS: UFC-vechter toont bewijs gebroken botten

Karolina Kowalkiewicz geeft een update over blessures, zegt dat ze nog steeds van deze sport houdt en wil dat fans weten dat het goed met haar gaat.

Tijdens het UFC Auckland-evenement van afgelopen zaterdag leed Kowalkiewicz haar vierde opeenvolgende nederlaag en verloor van Yan Xiaonan via een unaniem besluit.

In een video-verklaring die zondag werd vrijgegeven, onthulde Kowalkiewicz dat ze een gebroken bot had gehad onder haar rechteroog en zei: "voor het eerst in mijn leven na een gevecht kan ik niet zeggen dat het goed met me gaat".

Liefde voor de sport

De video werd onmiddellijk ontvangen door een stortbui van steun van fans, collega-vechters en opmerkelijke MMA-persoonlijkheden. De 34-jarige ging maandag naar haar Instagram-pagina om een ​​update te geven na de publieke steun.

“Shit happens. Ik ben nog steeds dol op deze sport en UFC. Maak je geen zorgen, het komt wel goed. ' zei ze, samen met een röntgenfoto van het letsel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws