UFC-vechter Jorge Masvidal doet liefdadigheidswerk Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Jorge Masvidal doet liefdadigheidswerk

UFC-vechter Jorge Masvidal doet liefdadigheidswerk
UFC-vechter Jorge Masvidal doet liefdadigheidswerk

Dat Jorge Masvidal het hart op de goede plaats heeft zitten bewijst het feit dat hij afgelopen week daklozen te hulp schoot.

Samen met zijn manager Malki Kawa stapte Masvidal een gaarkeuken binnen: “Vandaag wat gemeenschapsdienst gedaan, geholpen om de daklozen te voeden,"schreef Malki Kawa op twitter.

Dit is niet iets dat Jorge Masvidal voor het eerst heeft gedaan, in feite heeft hij in juni eerder dit jaar tegen Anthony Pettis in een vriendschappelijke liefdadigheidswedstrijd gevochten. Het ingezamelde geld werd gebruikt om de kinderen die zich geen lidmaatschap van de sportschool kunnen veroorloven, toch te laten trainen.

Groot gevecht

Naast het doen liefdadigheidswerk is Masvidal zich aan het voorbereiden om Nate Diaz te treffen in Madison Square Garden op 2 november. Het is een van de grootste en meest verwachte UFC-gevechten van het jaar.

Ze zullen allebei vechten voor de BMF-titel, die alleen al $ 50.000 gekost om in het leven te roepen, de UFC zet alles op alles om dit gevecht te promoten. Het gevecht op UFC 244 zal Masvidal ongetwijfeld een flink bedrag gaan opleveren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws