Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 📷 | LEF: UFC-vechter toont bont en blauw geslagen gezicht

📷 | LEF: UFC-vechter toont bont en blauw geslagen gezicht

Schamen hoeft MMA-vechter Joanna Jedrzejczyk zich niet, toch verborg zij de afgelopen week haar gezicht na een horror blessure opgelopen tegen Weili Zhang tijdens UFC 248.

Het hoofd van Jedrzejczyk zwol op tot een ongekend volume na een drieste stoot van Zhang recht op haar voorhoofd. Na de stoot bleef Jedrzejczyk gewoon doorvechten in een wedstrijd die de boeken in gaat als de hardste vrouwen MMA knokpartij ooit.

Blauwe plek

Jedrzejczyk deelde donderdag mee dat zij geopereerd gaat worden aan haar oor ten gevolge van het gevecht, toch toonde zij haar gezicht niet op foto’s bij eerdere posts. Tot vrijdag waar Jedrzejczyk te zien is met pet en zonnebril.

Op de foto is te zien dat het gezicht van Jedrzejczyk achter haar zonnebril letterlijk één blauwe plek is die volgens de vechter doorloopt tot in haar nek. Het laat onverlet te zeggen dat Jedrzejczyk niet alleen lef heeft in de MMA-kooi maar ook er buiten door toch haar gezicht te tonen.

De fans hopen dat Jedrzejczyk snel opknapt om haar weer in actie te zien, ook de Poolse zelf spreekt al van een rematch met de Chinese Zhang, that’s the spirit.

Bekijk ook

EXCLUSIEF: Ex GLORY topman Remon Daalder over zijn vertrek

Onze redactie sprak ex-topman van GLORY Kickboxing, Remon Daalder. Op ons verzoek gaf hij openheid ...

UFC vechter Vinicius Moreira komt niet door coronatest

De Braziliaanse licht zwaargewicht Vinicius Moreira testte positief voor coronavirus. Hierdoor valt hij uit voor ...

KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer?

Het blijkt dat GLORY Kickboxing in zwaar weer verkeerd. Via social media wordt gemeld dat ...