UFC-vechter Jairzinho Rozenstruik in ongewisse na aflasten gevecht Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Jairzinho Rozenstruik in ongewisse na aflasten gevecht

UFC-vechter Jairzinho Rozenstruik in ongewisse na aflasten gevecht
UFC-vechter Jairzinho Rozenstruik in ongewisse na aflasten gevecht

Jairzinho Rozenstruik zal zich blijven voorbereiden op zijn volgende UFC-gevecht.

Als is er nog geen nieuwe datum voor het gevecht van Rozenstruik tegen Francis Ngannou, toch geeft de Surinaamse top vechter de moed niet op. Het gevecht met Ngannou, zou op 28 maart in Columbus, Ohio UFC op ESPN 8 headlinen, maar werd afgezegd wegens het coronavirus.

Rozenstruik is momenteel in Zuid-Florida waar hij zich voorbereidt op het gevecht, en wil daar afwachten wanneer de nieuwe datum bekend wordt en de locatie voor het gevecht.

Business as usual

"Voorlopig blijf ik en blijf trainen totdat de UFC met een oplossing voor de situatie komt. Ik begrijp het volledig, het is voor ieders gezondheid, zelfs de mijne. De strijd moet dus wachten tot de oplossing komt. We zijn er zeker van,"vertelde Rozenstruik aan MMA Junkie.

Voor Rozenstruik is het dus afwachten en blijft hij voorlopig in het ongewisse voor een datum en locatie. 'Ik neem in elke situatie altijd positieven. Dus het is wat het moet zijn, en het punt is dat ik op wat dan ook voorbereid moet zijn. Dus dit geeft me gewoon meer tijd om er klaar voor te zijn. Ik blijf trainen en zorg ervoor dat we klaar zijn voor wat dan ook. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws