UFC vechter Greg Hardy 'super verdrietig' Nieuws
Nieuws

UFC vechter Greg Hardy 'super verdrietig'

UFC vechter Greg Hardy 'super verdrietig'
UFC vechter Greg Hardy 'super verdrietig'

Waar Greg Hardy gaat, lijkt controverse te volgen. Dingen waren niet anders op vrijdag tijdens UFC Boston

Hardy (5-1 MMA, 2-1 UFC) trok wat leek een primeur in UFC geschiedenis toen hij, tussen de tweede en derde ronde van zijn zwaargewicht gevecht met Ben Sosoli, een inhalator gebruikte.

Toen het evenement, dat plaatsvond in TD Garden in Boston, eenmaal was afgerond, kondigde de UFC aan dat de overwinning van Hardy teniet was gedaan vanwege het gebruik van de inhalator.

Niet fout

"(Ik ben) super verdrietig," vertelde Hardy verslaggevers, het is een ventolin albuterol-inhalator voor door astma veroorzaakte inspanning. Ik heb het mijn hele leven gebruikt. Het staat op de USADA-papieren wanneer ik elke medicijntest doe, zodat jullie weten dat ik geen steroïden gebruik. Ik ben gewoon van nature een monster. "

ZIE OOK>> Greg Hardy gebruikt omstreden middel tijdens gevecht

Hardy gelooft dat hij niets verkeerd heeft gedaan omdat hij een medewerker van de Massachusetts State Athletic Commission heeft gevraagd of hij de inhalator kon gebruiken, onder toezicht en goedkeuring van de Amerikaanse Anti-Doping Autoriteit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws