UFC-vechter gevulde vechtbroekje onderwerp van discussie MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-vechter gevulde vechtbroekje onderwerp van discussie

UFC-vechter gevulde vechtbroekje onderwerp van discussie
UFC-vechter gevulde vechtbroekje onderwerp van discussie

De enorme kruisbeschermer van Brian Ortega bleef niet onopgemerkt tijdens UFC Fight Island 6 afgelopen zaterdagavond.

Brian Ortega is het onderwerp van discussie op social media na zijn optreden zaterdagavond tijdens het UFC Fight Island 6 event. Ortega die zijn lange lokken afknipte voor een goed doel werd scherp in de gaten gehouden door de vechtfans.

De tegenstander van Ortega met de bijnaam "The Korean Zombie" kreeg een andere vechter in Ortega tegenover zich dan gedacht. Niet alleen leek Ortega die de wedstrijd won, nieuwe wapens in zijn arsenaal te hebben, hij leek extreem opgewonden voor het gevecht.

Opgewonden standje

Het gevecht was nog niet eens bezig of de UFC fans begonnen al te speculeren wat er aan de hand was met de goed gevulde vechtbroek die Ortega droeg. "Zit er een vergiet onder, het lijkt wel of Brian extreem gewonden is, " waren enkele van de ludieke reacties.

Ortega kreeg daar tijdens de wedstrijd niets van mee, dat was te zien in zijn prestatie om zijn tegenstander met verve te verslaan. Ortega vocht oorspronkelijk voor UFC vedergewicht goud in december 2018, waar hij verlies leed tegen de toenmalige kampioen Max Holloway. Hij staat nu op het programma om de regerend vedergewicht Alex Volkanovski tegemoet te treden..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws