Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar? Nieuws
Nieuws

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?
Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Aspen Ladd staat dinsdag voor de California State Athletic Commission (CSAC). Ladd beweert dat haar 16-seconden knock-out nederlaag tegen Germaine de Randamie voortijdig werd gestopt door scheidsrechter Herb Dean.

ZIE OOK>> Germaine de Randamie slaat Aspen Ladd in slaap

Het team van Ladd hoopt dat de commissie instemt om de wedstrijd tijdens de hoorzitting in Los Angeles als niet geldig te verklaren, zei haar manager Dave Hirschbein.

Gevecht met Amanda Nunes in gevaar

De Randamie en Ladd stonden tijdens UFC Sacramento welke gehouden werd op 13 juli tegenover elkaar. Door het winnen tegen Ladd staat De Randamie op 14 december tegenover kampioen bantamgewicht, Amanda Nunes in een titelgevecht.

ZIE OOK >> Germaine de Randamie in titelgevecht met Amanda Nunes

De 35-jarige Nederlandse heeft de commissie een verklaring afgegeven waarin staat dat zij gelooft dat het een eerlijke onderbreking door Dean was, zei Foster. Als de CSAC besluit de beslissing terug te draaien zal dit wellicht gevolgen kunnen hebben voor het gevecht tegen Nunes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws