UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Juancamilo Ronderos zijn UFC-carrière is niet goed begonnen. Na een onsuccesvol debuut, waarbij David Dvorak hem versloeg, is de Colombiaan nu gezakt voor een USADA-test. De vechter is gepakt op cocaïne binnen de competitie en aanvaardt hij de schorsing van een maand voor de overtreding.

De test dateert van de dag van 22 mei, toen Ronderos en Dvorak elkaar ontmoette in de UFC kooi. Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht tot de dag van de test. Dit betekent dat Ronderos al in aanmerking komt om weer deel te nemen. In feite is de straf een wassen neus en zal Ronderos er niet veel van voelen.

Geen last van

,,USADA heeft vandaag aangekondigd dat Juancamilo Ronderos Alvis, uit Las Vegas, een sanctie van een maand heeft aanvaard voor een overtreding van het UFC®-antidopingbeleid”, schreef USADA in een verklaring gisteren. Dat Ronderos de schorsing achteraf aanvaard betekent dat hij er in de praktijk geen last van zal hebben.

UFC-vechters zijn sowieso na een gevecht minimaal 3 maanden verplicht rust te houden, of langer indien er blessures zijn. oor zijn teleurstellende UFC-debuut, had Ronderos een overwinningsreeks van vier gevechten bij de regionale organisatie Warrior Xtreme Cagefighting.

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page