UFC VECHTER GABRIEL BENITEZ: ‘Ik voelde mijn scheenbeen open scheuren’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC VECHTER GABRIEL BENITEZ: ‘Ik voelde mijn scheenbeen open scheuren’

UFC VECHTER GABRIEL BENITEZ: ‘Ik voelde mijn scheenbeen open scheuren’

Het zwaar gehavende scheenbeen va Benitez (Instagram)

Gabriel Benitez liep woensdagavond een gruwelijke blessure aan zijn scheenbeen op tijdens UFC on ESPN+ 29 in Jacksonville Florida.

Via Instagram gaf Benitez een update over de horror blessure die inmiddels gehecht is. De wond schokte de hele MMA-gemeenschap omdat het er heel diep en breed uitzag, waardoor het scheenbeen bot zichtbaar werd. Hoewel het gruwelijk was, blijft Benitez positief en verwacht snel te herstellen.

Ik kwam’ s middags in San Jose aan en ging rechtstreeks naar mijn dokter ‘, vertelde Benitez vrijdag. ‘Hij zag de resultaten; hij zag de röntgenfoto. Er is niets kapot, alles is goed en er was geen blijvende schade.

Het knapte open

Terugkijkend op het gevecht herinnert Benitez zich dat hij werd gesneden, maar hij besefte de ernst pas toen het voorbij was. “De snede begon eigenlijk op zo’n twee centimeter en dat merkte ik na de tweede of derde trap.”

“Toen vergat ik mijn been en toen merkte ik het niet meer tot het einde waar het volledig open was, en toen dacht ik: ‘Oh, dat is diep’. Ik herinner me dat het open knapte, maar ik bleef maar trappen, bleef schoppen en het ging gewoon nog meer open. “

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page