UFC Vechter Felice Herrig: “In Nederland leer ik echt kickboksen” (video) Nieuws
Nieuws

UFC Vechter Felice Herrig: “In Nederland leer ik echt kickboksen” (video)

UFC Vechter Felice Herrig: “In Nederland leer ik echt kickboksen” (video)

Dat Nederland populair is als trainingsland bij veel sporters, blijkt uit het groot aantal top atleten die ons land aandoen. UFC MMA vechter Felice Herrig is daar een van.

Wij spraken gisteravond met Felice Herrig na afloop van een intensieve kickboks en Brazilian Jiu Jitsu training bij het Helmondse CSA, de sportschool van top trainer Marco van den Broek.

Herrig en Van den Broek kennen elkaar al enkele jaren, zo trainde hij Herrig al eens voor een aantal gevechten bij de UFC in Amerika. Recentelijk nodigde Van den Broek de Amerikaanse uit om te komen trainen in zijn gym.

Niet gemeend

"Ik dacht eerst dat Marco dit zo maar zij, want in Amerika zijn we gewend dat mensen je uitnodigen maar het niet echt menen,"zegt Herrig. Echter bleek dat Van den Broek het wel degelijk meende en reisde de vechter af naar ons land.

LEES OOK: UFC vechter James McSweeney traint in Nederland met een reden

"Ik houdt van de Nederlandse manier van kickboksen, dit kan ik goed gebruiken in mijn MMA gevechten bij de UFC. Ik doe er echt mijn voordeel mee. De meeste MMA-vechters zijn terughouden in het staande gevecht, en met de 'Dutch style of kickboxing' wil ik een voordeel behalen."

Klaar voor de strijd

Herrie heeft voorlopig geen gevecht geboekt staan, echter wil zij wel in shape blijven want voor je het weet moet zij weer de kooi in. "De UFC kan je zomaar oproepen om te gaan knokken en dan wil ik er klaar voor zijn," vervolgt Herrig.

Benieuwd wat Felice Herrig nog meer te vertellen heeft, bekijk dan bovenstaande video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws