Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter met coronavirus: ‘Mijn hele familie heeft het’

UFC-vechter met coronavirus: ‘Mijn hele familie heeft het’

Weltergewicht MMA-veteraan Erick Silva herstelt samen met zijn familie van coronavirus.

In een recent interview met Combate onthulden Bellator weltergewicht en UFC-veteraan Erick Silva dat hij en zijn familie allemaal positief testten voor de ziekte en samen aan het herstellen zijn in hun huis, terwijl ze de afgelopen twee weken sociale afstand hebben gehouden.

Volgens Silva was de eerste in de familie die symptomen vertoonde, zijn vijf maanden oude zoon, Carlos, die lichte koorts vertoonde. Later legt Silva uit hoe het virus zich verspreidde naar iedereen in het gezin, waarbij verschillende leden dezelfde symptomen vertoonden.

Als een lopend vuurtje

Na zijn zoontje werd zijn vrouw ziek en daarna razendsnel de hele familie inclusief schoonouders, neefjes en nichtjes. “Ze kon niets ruiken of proeven. Toen was het mijn schoonmoeder, ook zij verloor het reuk- en smaakgevoel. Toen was ik het. Daarna kreeg iedereen dezelfde symptomen, aldus Sliva.

Afgezien van de vechter, zijn vrouw, twee zonen, schoonzus en zijn schoonfamilie allemaal positief getest en in quarantaine geplaatst in hun huis in Rio de Janeiro. Gelukkig heeft geen van hen meer ernstige complicaties. We zijn allemaal in orde. Onze grootste zorg was gebrek aan informatie en angst,” zegt Silva.

Bekijk ook

Holloway sloopt Kattar in 5 ronden durend bloedbad (video)

Max Holloway toonde een andere vechter dan dan hij ooit was in zijn gevecht met ...

MMA-talent scoort 1e vette UFC knock-out van 2021 (video)

Punahele Soriano had de eer de eerste knock-out van het UFC 2021 seizoen te scoren. ...

BREAKING: Dana White ‘Khabib overweegt terugkeer gevecht’

Khabib Nurmagomedov de UFC-lichtgewicht kampioen lijkt uit pernsien te komen. UFC President DanaWhite kondigde vanavond ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page