UFC-vechter met coronavirus: 'Mijn hele familie heeft het' Nieuws
Nieuws

UFC-vechter met coronavirus: 'Mijn hele familie heeft het'

UFC-vechter met coronavirus: 'Mijn hele familie heeft het'
UFC-vechter met coronavirus: 'Mijn hele familie heeft het'

Weltergewicht MMA-veteraan Erick Silva herstelt samen met zijn familie van coronavirus.

In een recent interview met Combate onthulden Bellator weltergewicht en UFC-veteraan Erick Silva dat hij en zijn familie allemaal positief testten voor de ziekte en samen aan het herstellen zijn in hun huis, terwijl ze de afgelopen twee weken sociale afstand hebben gehouden.

Volgens Silva was de eerste in de familie die symptomen vertoonde, zijn vijf maanden oude zoon, Carlos, die lichte koorts vertoonde. Later legt Silva uit hoe het virus zich verspreidde naar iedereen in het gezin, waarbij verschillende leden dezelfde symptomen vertoonden.

Als een lopend vuurtje

Na zijn zoontje werd zijn vrouw ziek en daarna razendsnel de hele familie inclusief schoonouders, neefjes en nichtjes. "Ze kon niets ruiken of proeven. Toen was het mijn schoonmoeder, ook zij verloor het reuk- en smaakgevoel. Toen was ik het. Daarna kreeg iedereen dezelfde symptomen, aldus Sliva.

Afgezien van de vechter, zijn vrouw, twee zonen, schoonzus en zijn schoonfamilie allemaal positief getest en in quarantaine geplaatst in hun huis in Rio de Janeiro. Gelukkig heeft geen van hen meer ernstige complicaties. We zijn allemaal in orde. Onze grootste zorg was gebrek aan informatie en angst," zegt Silva.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws