UFC vechter Dustin Poirier zet zich in tijdens de corona crisis Nieuws
Nieuws

UFC vechter Dustin Poirier zet zich in tijdens de corona crisis

UFC vechter Dustin Poirier zet zich in tijdens de corona crisis

De Good Fight Foundation van Dustin Poirier schenkt 1.000 maaltijden aan ziekenhuispersoneel tijdens de COVID-19-crisis. Voormalig interim UFC lichtgewichtkampioen Dustin Poirier blijft zijn platform gebruiken voor de verbetering van zijn gemeenschap.

Deze keer zorgen Poirier en zijn liefdadigheid, The Good Fight Foundation, voor de frontlinie van medische hulpverleners tijdens de coronavirus pandemie in zijn geboorteplaats Lafayette, Los Angeles.

Gratis eten voor ziekenhuis personeel

Poirier en de non-profitorganisatie kondigden het plan aan op sociale media, in samenwerking met Deanos Pizza, om op Paaszondag 1.000 maaltijden te verstrekken aan de medische staf.

"De Good Fight Foundation gaat samenwerken met Deanos Pizza en schenkt 1.000 maaltijden aan het ziekenhuispersoneel op Paaszondag en gedurende de volgende week, Ik wens jullie allemaal een veilige en fijne Pasen", luidde de verklaring van Poirier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws