UFC-vechter Desmond Green aangeklaagd voor doodslag Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Desmond Green aangeklaagd voor doodslag

UFC-vechter Desmond Green aangeklaagd voor doodslag
UFC-vechter Desmond Green aangeklaagd voor doodslag

Desmond Green was in augustus 2018 betrokken bij een ongeluk waarbij twee mensen het leven lieten.

Green, 29, werd dinsdag gearresteerd. De aanklachten behelpen onder meer dood door schuld en rijden onder invloed, zo vermeldt het Broward County Court. Ook wordt Green beschuldigd van het bezit van cocaïne, marihuana en drugsparafernalia.

Getuigen melden dat Green de veroorzaker was van het ongeluk, zijn advocaat James Benjamin betast dit: "Ze hebben beweerd dat hij de crash heeft veroorzaakt en op dat moment over de wettelijke limiet voor het gebruik van alcohol zat. We gaan dat betwisten. "

Tests als bewijs misbruik

Twee mensen, Emelina Morfa, 67, en Emma Suarez Hernandez, 76 vonden de dood. Twee anderen waren ernstig gewond. Groen liep zelf lichte verwondingen op. Van Green werd gezegd dat hij onduidelijk sprak en een geur van alcohol bevatte. Toxicologie tests bevestigden later de aanwezigheid van drugs en alcohol in zijn lichaam.

ZIE OOK>> UFC Vechter Desmond Green veroorzaakt dodelijk ongeluk

Green (23-8) heeft sinds de crash drie keer gevochten. Hij vocht nog een maand na het ongeluk en verloor in september tegen Mairbek Taisumov. Hij vocht vervolgens in maart 2019, versloeg Ross Pearson en behaalde in mei een beslissende overwinning op Charles Jourdain.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws