Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter Desmond Green aangeklaagd voor doodslag

UFC-vechter Desmond Green aangeklaagd voor doodslag

VIDEO | UFC vechter Desmond Green aan de dood ontsnapt

Desmond Green was in augustus 2018 betrokken bij een ongeluk waarbij twee mensen het leven lieten.

Green, 29, werd dinsdag gearresteerd. De aanklachten behelpen onder meer dood door schuld en rijden onder invloed, zo vermeldt het Broward County Court. Ook wordt Green beschuldigd van het bezit van cocaïne, marihuana en drugsparafernalia.

Getuigen melden dat Green de veroorzaker was van het ongeluk, zijn advocaat James Benjamin betast dit: “Ze hebben beweerd dat hij de crash heeft veroorzaakt en op dat moment over de wettelijke limiet voor het gebruik van alcohol zat. We gaan dat betwisten. “

Tests als bewijs misbruik

Twee mensen, Emelina Morfa, 67, en Emma Suarez Hernandez, 76 vonden de dood. Twee anderen waren ernstig gewond. Groen liep zelf lichte verwondingen op. Van Green werd gezegd dat hij onduidelijk sprak en een geur van alcohol bevatte. Toxicologie tests bevestigden later de aanwezigheid van drugs en alcohol in zijn lichaam.

ZIE OOK>> UFC Vechter Desmond Green veroorzaakt dodelijk ongeluk

Green (23-8) heeft sinds de crash drie keer gevochten. Hij vocht nog een maand na het ongeluk en verloor in september tegen Mairbek Taisumov. Hij vocht vervolgens in maart 2019, versloeg Ross Pearson en behaalde in mei een beslissende overwinning op Charles Jourdain.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.