Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter Darren Till open over vriendschap met maffiabaas

UFC-vechter Darren Till open over vriendschap met maffiabaas

Darren Till heeft zich uitgesproken over zijn vriendschap met de vermeende leider van het Ierse Kinahan-kartel, Daniel Kinahan.

Till haalde woensdag vroeg de krantenkoppen toen een foto werd gepubliseers van Till die poseerde met een bokser en Kinahan. Er zijn berichten dat Kinahan nu in Dubai woont omdat hij bang is dat hij zal worden vermoord als hij terugkeert naar Ierland.

In 2016 tijdens een boksevenement in Dublin schoten een paar gemaskerde schutters David Byrne dood en doodden ze Sean McGovern. Beiden waren naar verluidt geassocieerd met Kinahan, die toevallig bij het evenement was. De vermeende maffiabaas heeft ook te maken gehad met MTK Global, die Till onder management heeft.

Ik bepaal zelf

Na alle reacties, ging de Engelsman Till naar sociale media om er een lange verklaring over af te geven. ‘Ja, ik ben bevriend met Daniel Kinahan … en wat? Ik heb zijn vriendschap nooit verborgen en waarom zou ik als de man mij als vriend meer waardevol advies heeft gegeven dan wie ik ooit in een professionele hoedanigheid heb ontmoet, ‘schreef Till.

“Ik ben al jaren en jaren bevriend met Dan voordat ik ooit lid werd van MTK Global, dus waarom zou het automatisch worden aangenomen dat de twee met elkaar verbonden zijn. Er sterven momenteel duizenden mensen over de hele wereld, mensen verliezen hun baan en worstelen om een ​​dak boven hun hoofd te houden en eten op tafel te zetten en dit is NIEUWS!”

Bekijk ook

MMA-vechter bijna levend verbrand door infrarood sauna

UFC vechter Rafael dos Anjos onthulde een bizar verhaal over het proberen gewicht te verliezen ...

De reden waarom UFC Baas White locatie UFC 249 geheim houdt

Dana White de grote baas van de UFC gaf maandagnacht de nieuwe fight card voor ...

UFC-vechter met coronavirus: ‘Mijn hele familie heeft het’

Weltergewicht MMA-veteraan Erick Silva herstelt samen met zijn familie van coronavirus. In een recent interview ...