UFC-vechter Darren Till open over vriendschap met maffiabaas Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Darren Till open over vriendschap met maffiabaas

UFC-vechter Darren Till open over vriendschap met maffiabaas

Till haalde woensdag vroeg de krantenkoppen toen een foto werd gepubliseers van Till die poseerde met een bokser en Kinahan. Er zijn berichten dat Kinahan nu in Dubai woont omdat hij bang is dat hij zal worden vermoord als hij terugkeert naar Ierland.

In 2016 tijdens een boksevenement in Dublin schoten een paar gemaskerde schutters David Byrne dood en doodden ze Sean McGovern. Beiden waren naar verluidt geassocieerd met Kinahan, die toevallig bij het evenement was. De vermeende maffiabaas heeft ook te maken gehad met MTK Global, die Till onder management heeft.

Ik bepaal zelf

Na alle reacties, ging de Engelsman Till naar sociale media om er een lange verklaring over af te geven. 'Ja, ik ben bevriend met Daniel Kinahan … en wat? Ik heb zijn vriendschap nooit verborgen en waarom zou ik als de man mij als vriend meer waardevol advies heeft gegeven dan wie ik ooit in een professionele hoedanigheid heb ontmoet, 'schreef Till.

"Ik ben al jaren en jaren bevriend met Dan voordat ik ooit lid werd van MTK Global, dus waarom zou het automatisch worden aangenomen dat de twee met elkaar verbonden zijn. Er sterven momenteel duizenden mensen over de hele wereld, mensen verliezen hun baan en worstelen om een ​​dak boven hun hoofd te houden en eten op tafel te zetten en dit is NIEUWS!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws