Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter Dan Ige: ‘beroofd door een vrouw’

UFC-vechter Dan Ige: ‘beroofd door een vrouw’

UFC-vechter Dan Ige: 'beroofd door een vrouw'
Youtube

Dan Ige denkt de volgende keer wel twee keer na voordat hij een bloedmonster afgeeft.

Het is de normaalste zaak van de wereld dat prof vechters regelmatig worden getest op doping, ook buiten het wedstrijd seizoen. In Amerika is de USADA hier onder andere verantwoordelijk voor.

Ige die ook op de testlijst staat van de UFC kwam voor een verrassing te staan. Er werd aan de deur gebeld door een dame die vroeg om het bloed monster van Ige. Deze gaf in vol vertrouwen het bloed af, echter bleek de dame niet voor de USADA te werken.

Beroofd

De vechter is dusdanig geschrokken van het voorval dat hij de politie inschakelde. “Ik wil niet straks zomaar opgepakt worden omdat mijn DNA ergens is gevonden,” zegt Ige. Ook geeft hij aan niet gekloond te willen worden.

De dame in kwestie vulde nog wel met Ige een formulier in en schrok toe bleek dat hij geen John heette. Toch nam zij het buisje bloed mee. “Ik voel mij beroofd,” zei Ige die hoopt dat zijn bloed gevonden wordt.

Bekijk ook

UFC-vechter oog uitgestoken in gevecht (video)

Het gevecht tussen Nick Lentz en Arnold Allen tijdens UFC Raleigh zaterdagnacht kostte Lentz bijna zijn oog, zo claimt de UFC-vechter.

Bellator MMA zwaargewicht Ryan Bader in titelverdediging

Na zijn focus op de zwaargewicht divisie, keert Ryan Bader terug naar licht zwaargewicht.

MMA-toernooi afgelast wegens Coronavirus uitbraak

Het Coronoavirus gooit roet in het eten