UFC vechter is ‘fucking pissed off’ op scheidsrechter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC vechter is ‘fucking pissed off’ op scheidsrechter

UFC vechter is ‘fucking pissed off’ op scheidsrechter

UFC vechter is 'fucking pissed off' op scheidsrechter

Niet elk verlies wordt geaccepteerd door vechters die zich aan de andere kant van de winst bevinden.

UFC vechter en boezemvriend van de Amerikaanse president Donald Trump, Colby Covington is op zijn zachtst gezegd niet blij met scheidsrechter Marc Goddard, na zijn verlies op UFC 245 aan Kamaru Usman.

Colby Covington nam het op tegen Kamaru Usman voor het UFC kampioenschap weltergewicht in de headliner van het UFC 245-evenement van zaterdag 14 december in Las Vegas. Het langverwachte gevecht voldeed aan de verwachtingen, toen beide vechters vanaf de openingsbel een absolute oorlog voerden.

Fucking schande

Na vier omstreden ronden hadden de drie aanwezige juryleden de wedstrijd gescoord met 3-1 Usman, 3-1 Covington en 2-2 in de vijfde en laatste ronde. Het was in ronde vijf dat Kamaru Usman het tij in zijn voordeel keerde en Colby Covington meerdere keren neerhaalde voordat de scheidsrechter instapte en de wedstrijd stopte.

ZIE OOK >> Nunes behoudt UFC titel tegen Nederlandse De Randamie

De stop was volgens veel fans en analisten er vroeg, maar het was duidelijk dat Usman hoe dan ook op weg was naar een overwinning. Kort nadat Covington weg rende naar de kleedkamers toog hij naar Twitter waar hij scheidsrechter Marc Goddard beschuldigde van een “fucking” te vroeg ingrijpen.

Ga je schamen

“Normaal fucken mensen in de slaapkamer, niet de MMA-kooi @marcgoddard_uk! Ik vecht om te doden of gedood te worden. Daar heb je me van beroofd. Je hebt de mensen beroofd van een eerlijk gevecht. “

“Je zou je moeten schamen. Valse nicht. Nep oog por. Te vroeg gestopt. Nep scheids. # UfC245”. Colby Covington werd onmiddellijk na het evenement naar het ziekenhuis gebracht, waar later werd vastgesteld dat hij een gebroken kaak had opgelopen.

Over Sean van Dinter

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page