UFC vechter is 'fucking pissed off' op scheidsrechter Nieuws
Nieuws

UFC vechter is 'fucking pissed off' op scheidsrechter

UFC vechter is 'fucking pissed off' op scheidsrechter
UFC vechter is 'fucking pissed off' op scheidsrechter

Niet elk verlies wordt geaccepteerd door vechters die zich aan de andere kant van de winst bevinden.

UFC vechter en boezemvriend van de Amerikaanse president Donald Trump, Colby Covington is op zijn zachtst gezegd niet blij met scheidsrechter Marc Goddard, na zijn verlies op UFC 245 aan Kamaru Usman.

Colby Covington nam het op tegen Kamaru Usman voor het UFC kampioenschap weltergewicht in de headliner van het UFC 245-evenement van zaterdag 14 december in Las Vegas. Het langverwachte gevecht voldeed aan de verwachtingen, toen beide vechters vanaf de openingsbel een absolute oorlog voerden.

Fucking schande

Na vier omstreden ronden hadden de drie aanwezige juryleden de wedstrijd gescoord met 3-1 Usman, 3-1 Covington en 2-2 in de vijfde en laatste ronde. Het was in ronde vijf dat Kamaru Usman het tij in zijn voordeel keerde en Colby Covington meerdere keren neerhaalde voordat de scheidsrechter instapte en de wedstrijd stopte.

ZIE OOK >> Nunes behoudt UFC titel tegen Nederlandse De Randamie

De stop was volgens veel fans en analisten er vroeg, maar het was duidelijk dat Usman hoe dan ook op weg was naar een overwinning. Kort nadat Covington weg rende naar de kleedkamers toog hij naar Twitter waar hij scheidsrechter Marc Goddard beschuldigde van een "fucking" te vroeg ingrijpen.

Ga je schamen

“Normaal fucken mensen in de slaapkamer, niet de MMA-kooi @marcgoddard_uk! Ik vecht om te doden of gedood te worden. Daar heb je me van beroofd. Je hebt de mensen beroofd van een eerlijk gevecht. "

"Je zou je moeten schamen. Valse nicht. Nep oog por. Te vroeg gestopt. Nep scheids. # UfC245”. Colby Covington werd onmiddellijk na het evenement naar het ziekenhuis gebracht, waar later werd vastgesteld dat hij een gebroken kaak had opgelopen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws