UFC-vechter Chad Mendes kondigt zijn pensioen aan Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Chad Mendes kondigt zijn pensioen aan

UFC-vechter Chad Mendes kondigt zijn pensioen aan
UFC-vechter Chad Mendes kondigt zijn pensioen aan

Drievoudig UFC-titelkandidaat Chad Mendes heeft besloten zijn MMA-carrière stop te zetten.

Mendes komt to het besluit zijn carrière te stoppen na een verlies in zijn laatste gevecht tegen Alexander Volkanovski in december vorig jaar. De vechter heeft na zijn laatste wedstrijd goed nagedacht over zijn toekomst.

"Ik wilde een beetje rust en alles laten bezinken, ik had tijd nodig om te zien of mijn gedachten zouden veranderen om te stoppen. En dat is niet zo. "Het is precies die tijd voor mij. Ik heb geen spijt. Ik heb een geweldige tijd gehad, "zegt Mendes.

Mooie carrière

Op 34-jarige leeftijd heeft Mendes een 18-5-record, waaronder vijf bonussen verdiend gedurende zijn UFC-carrière en zes knock-outs. Mendes kwam uit in de vedergewicht klasse zowel in de UFC als de WEC.

Ook was Mendes succesvol bij de NCAA Championships worstelen in 2008, Mendes maakte een onberispelijke overgang naar MMA-vechten, met het boeken van overwinningen in zijn eerste 11 gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws