UFC-vechter breekt arm tijdens wedstrijd: 'Te lang vastgehouden' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-vechter breekt arm tijdens wedstrijd: 'Te lang vastgehouden' (video)

UFC-vechter breekt arm tijdens wedstrijd: 'Te lang vastgehouden' (video)

Jessica-Rose Clark voelde dit weekend opnieuw hoe pijnlijk het leven van een mixed martial arts-professional kan zijn. Bij UFC Event 276 in Las Vegas brak de Australische haar arm in de eerste ronde. In een verklaring zegt Clark dat haar rivaal na het aftikken haar arm te lang in de klem hield.

Clark, ook wel bekend als Jessy Jess, had haar strijd tegen de Litouwse Julija Stoliarenko zeker anders voorgesteld. In tegenstelling tot haar concurrent had Clark al enkele overwinningen gevierd in de UFC. Dus ze was absoluut een favoriet in het gevecht tegen de Litouwse.

Armbreuk

De Australische kreeg zelfs al snel de overhand en sloeg Stoliarenko na een paar seconden met een rechterstoot naar de grond. Maar korte tijd later bevond ze zich in een brute armgreep. Het gevecht was eigenlijk al na 42 seconden voorbij.

Clark wilde aftikken (wat betekent: opgeven), maar haar tegenstander trok door! De arm van de Australiër was zo onnatuurlijk gestrekt dat hij brak. Ook de elleboog was aangetast. Via social media laat Clark weten een operatie nodig te hebben om haar arm te repareren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws