Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter Anthony Johnson loopt over naar concurrent Bellator MMA

UFC-vechter Anthony Johnson loopt over naar concurrent Bellator MMA

UFC-vechter Anthony Johnson loopt over naar concurrent Bellator MMA

Anthony “rumble” Johnson lijkt eieren voor zijn geld gekozen te hebben. Volgens Ariel Helwani is de UFC vechter overgelopen naar grote concurrent Bellator MMA.

,,Anthony ‘Rumble’ Johnson is op weg naar Bellator”, meldde Helwani. ,,Rumble heeft overeenstemming bereikt met Bellator, volgens bronnen. Hij heeft zijn deal nog niet getekend, maar er wordt van hem verwacht dat hij dat binnenkort zal doen. Johnson heeft onlangs wederzijds afscheid genomen van de UFC, volgens bronnen. “

Ontslagen

De UFC kondigde afgelopen week aan ruim zestig vechters te gaan ontslaan. Als het inderdaad klopt dat Johnson en de organisatie afscheid van elkaar hebben genomen. Zal hij een van de namen op de lijst kunnen zijn.

Op dit moment is het niet duidelijk wanneer Johnson zijn debuut zal maken voor Bellator-kooi. Helwani voegde eraan toe dat het waarschijnlijk zal gebeuren in de eerste helft van het nieuwe jaar. Johnson zal zich hoogstwaarschijnlijk voegen in licht zwaargewicht divisie van de organisatie.

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page